C4

Ojoj, vad tiden rinner iväg!!  Nästa fredag äre krogshow för fulla muggar!! :) 

Har show på bykrogen i fränsta 3,4 och 10,11 december om jag inte minns fel:) 

Går att boka julbord för 295 kr! 

Gick jättebra på sångprovet förra veckan!!  Har utvecklats väldigt bra!! Idag lyckades jag hör och häpna,  ta tonen c4!!!!!  Idag hade jag 4 oktaver!! nu gäller det bara att öva in det i muskelminnet så jag kan ta den varje gång jag övar och inte bara blir en tillfällighet!!:D:D

Kallt idag -14!!   

Nu ska jag ta och fika lite och sen soova:)  Nya tag imåra.

En Julsaga

Då har man gjort första dagen efter lovet.

Har gått helt ok. Har fått introduktion till krogshowen, ska bl.a. sjunga en duett med marcus "en julsaga". gillar den faktiskt mer och mer jag lyssnar på den!


Är litte smålej  på en viss planering på skolan och hur de tänks. Är det rättvist att 2 personer som har sånglektion innan kl 08.00 på morgonen får 30 min längre än resten av klassen som har under schemalagd "skoltid"?

Det kan man fråga sig.... Hrmf.


Happy Birthday!!

Idag är ingen vanlig dag, för mormor fyller 80 år och Jennie fyller 20 år:) <3 Hipp hipp hurra!!!


Blev inge bullar igår, hade fullt upp med att städa!!!  Men när jag kommit hem till mamma och ätit goda pannkakor:)  Sp började jag baka!!  18.30-21.45 typ:P    Blev en falsk potatisbakelse, glutenfria muffins och snoddaskaka! :) 


Nu ska jag ta och diska lite, bära in ved och byta om och packa in i bilen.. Sen ska jag och Anniman till hammarn och hämta ut tårtor till momma:) 

Sen blire selet för hela slanten!!

Ska in till stan på eftermiddagen också:)


Sandra: Jag tror jag har det:)

Over N out!

Don't you worry 'bout a thing

Pannbiffarna blev mums:)   

Blir ingen dans idag, ska iväg och ta min sista vaccin spruta av twinrix kl 11!! Gruvsamt!!

Ska man våga kasta sig ut i det okända och göra Glutenfria kanelbullar??

Lov!

Har lov den här veckan! Skönt de.  Idag har jag faktiskt varit på skolan och dansat 50 minuter, stretchat en kvart och sjungt en kvart/20 min. :) Känns bra! :)

Ska ta och tvätta lite nu, sen täntke jag promenera och kolla om Christine har några nålar till övers, satte upp gardiner igår:):)  Blev kanoners men dom är lite långa, så tänkte nåla upp dom.

Sen ska jag göra pannbiffar till middag:)   OCh igår fick vi en ny toalett-stol!  Knappen till spolningen var sönder och de skulle tydligen ta länge och få hem grejor till det, så vi fick en ny:)

Tänkte ta och städa upp lite här idag, åker nog hem över imorgon nån gång. Ska till selet på torsdag och hjälpa momma med tårtservering osv. Hon fyller 80 år då:)

Bäst att börja på med allt nu så man hinner:) 


RSS 2.0