Slut

Lite bättre i förkylningen, hoppas det fortsätter så. Är helt slut både psykiskt och fysikst. Ska försöka gå och sova och släppa taget om allt. Ibland måste man bara blunda och andas, komma ihåg allt som är viktigt här i livet och lita på sin förmåga, sin talang. Ser fram emot en helg i selet.

Sjukling!

Fredags hade vi vår sista föreställning i Ånge och allt har gått jättebra:) Men blev dessvärre sjuk i lördags och det har inte blivit bättre. Så var till läkarn idag för ha sån himla hosta så känns som halsen rivs upp och har ont i övriga munnen. Vissa människor ska inte vara läkare kan man väl säga. Han sa: "Du ser inte speciellt sjuk ut. På en skala från 1-10 hur sjuk är du?" För att inte vara speciellt sjuk så skrev han ut antibiotika åt mig. aja.. man ska inte sluta förvånas. Åh syrran och hennes karl ha åkt på magsjuka.. Huvva lider med dom! Få se om man kan sova sen! Krya på mig!!!

Rehearsal

Har varit i Sundsvall idag på teatern och påbörjat ljussättningen!! Kommer bli asbra:) Fortsätter med de imorgon + soundcheck sen förhoppningsvis rep! Fattar inte att det är torsdag imorgon!! Får lite smått panik att det är fredag och premiär sen:P Men det blir nog bra!:D Nu är jag ganska trött så jag ska ta och varva ner och sen hoppa i säng:) Bussen till sundsvall avgår nämligen 6.20 imorgon! och hem blir 18.20!! Good Bye!!

RSS 2.0