A week off!

Då har man en veckas ledigt:D Ser fram emot det! Och nu skiner solen, så jag hoppas på finvär:) Då återstår det att bestämma sig för om jag åker till Uppsala imorgon eller på Onsdag. Hum!

En tanke till Norge

Ja usch, det är så tragiskt det som hänt. Man blir förtvivlad och tänker på alla de som drabbats.<3 När en människa förstör/tar någon annans liv.... finns det något värre? När man har för avsikt att skada.. Man blir deprimerad när man tänker på det..:/ För att byta samtalsämne... Bion var bra:) Hade en riktigt mysig kväl:)<3 Jobbar helgen. Har ont i huvudet igen=/ Så nu kallar sängen. Men jennie.. ska ju till uppsala då!! Du skulle ju jobba på veckan sa du ju..? Din mupp! :P Avslutande... Käkade jättegod middag: Grillat och klyftperan. Gjorde beasås till. Tog lite vitlökssmör på köttet. Tänkte att jag skulle ta mjölkpillrena sen eftersom dom låg i bilen. Sen kom regnet. Så vi börja kolla på film istället. Så fanns det en kladdkaka i kylen, Mums tänkte jag! Har ju ändå ätit mjölkprodukter, så jag hämtar pillret sen. Men sötsuget ger sig inte efter det och jag får höra att vi har glass! Laddar upp en tallrik med glass, maräng och chokladsås och tänker flinanade för mig själv: Blir nog 2 mjölkpiller efter den här kvällen! Men när jag kommer till bilen kollar igenom väskan...Inser jag att dom blev kvar hos mamma! Crap:P Tur man sover i källarn inatt;) Over N out

Date

Idag ska jag in till staden och gå på bio med min kära emil:) Mys!! Men först ska jag ta och träna!!:D Tvinga mor att hjälpa mig med styrkan:P Yes sandra, ska fixa fram lite bilder från modevisningen! :) Over N out.

FeberFRI

Ja mina damer och herrar, jag är feberfri! Vilket innebär jobb imorgon! Men är dock inte helt frisk än så man får ta det varsamt. Riktigt fint väder är det nu, hoppas att det håller sig till i helgen! Har tittat på på project runway och tänker tillbaka på modevisningen och hur kul det var att gå:D Peace out.

Dricker varmt.

Lite bättre:) Hoppas att det fortsätter så! Är för övrigt less på att sitta still eller ligga ner och sova/vila. Men men, kroppen behöver ju det för att bli frisk. Nu ska jag ta mig en tekopp igen med lite ingefära i!

http://www.myspace.com/571115992

Var ett tag sen sist. Uppdaterar om nuläget: Sommarjobbar hemma i Hammarn. Inte för tillfället för jag är sjuk. Hoppas att det går över snart. Har skaffat mig en myspace sida: http://www.myspace.com/571115992 Där kan ni gå in och lyssna på några låtar som jag spelat in (covers). Kommentera gärna och säg vad ni tycker:)

RSS 2.0