No more kiwi

Yes!!! Da har vi antligen avslutat varan tid som arbetare hos Turners & Growers Kerifresh!

Gjorde sista dagen i tisdags! Genomforde den med huvudvark som avlsutades i hemsk migran nar det var 2 timmar kvar pa jobbet:S  Holl pa och spy i bilen tillbaka.. men klara mig.. sen blev det sangen och svart rum fran 19.15 till 07.30 nasta dag typ..  Lyckades ata nudlar som emil gjort at mig:) men det var typ det.. usch.. hatar huvudvark..  

Igar var vi ledig da.. spendera dagen med att packa, akte in till stan och storhandla! Jag och Emil skulle laga mat at vara vanner.. Dvs. middag for 12 personer!   Gjorde varan chili con carne special med efterratt: glass och varma hallon! Allt detta for bara 6$/p.. Lyckades verkligen bra:) Och alla vart matta och nojda, tyckte det var hur gott som helst:) Och da var det Argentinare, engelskman, fransoser.. sa alla har olika matkulturer! men det blev succe iaf:)  Blev sent igar.. la oss vid 01.30...

Tappade bort en kastrull igar ocksa:( glomde den efter vi diskat och da maste nan ha tagit den.. attans! Men dom markte inte att en fattades nar vi checka ut sa vi slapp betala avgift:D YAY!  Bussen till Paihia gar 12:20.. Mulet vader idag.. hoppas det blir battre imorgon.. Kanske ska ut pa havet en svang:)

Kan inte fatta att vi spenderade 1 manad pa Hideaway Lodge. ?? Tiden gar verkligen fort nu!

Kommer sakna alla vanner dar!

Kommentarer
Postat av: Emma

Vet hur det känns med migrän, har det alldeles för ofta :(

2010-04-27 @ 08:54:55
URL: http://mizerableunmei.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0