I'm Coming home

Sista natten i Phuket! Imorgon flyger vi till Bangkok dar vi byter plan, kl 01.00 bar det av mot SVERIGE!

Can't believe it! Blandade kanslor, kommer bli sa kul att traffa alla hemma, men man kommer verkligen att sakna den har friheten.

Den har resan kommer ligga nara om hjartat, minnen for livet. Har upplevt och traffat folk fran hela varlden! <3

Ar nojd med visiten har i phuket trots halvdaligt vader. Har ridit pa elefanter, shoppat, shoppat, badat, besokte ocksa "James Bond Island"!! :P


Sista kvallen har  vi atit gott, shoppat det sista:P Druckit goda drinkar, dansat till live band... matt riktigt gott helt enkelt! :) For att inte tala om morgonen.. efter frukos checka vi in pa spa:t pa hotellet... 2 timmars massage stod pa menyn ;)  Innan den borja fick vi njuta av bastu och jacuzzi i 20 min:D  

Det blev bara 1 besok pa gymmet under 2 veckor.. inte rikigt min plan... Aja.. fixar sig nog nar man kommer hem.. slut pa lyx middagarna:D

Hoppas verkligen att allt gar val med flygen trots vulkanens aska... Usch och jag som redan ar flygradd... hrmf.. Men det blir bra de dar:) Ska verkligen bli underbart att traffa alla igen:)<3

Kanner mig sa tacksam och glad att man har fatt uppleva det har. Ar tacksam over varje stund och att allt har gatt sa bra for oss.  Som sagt; Minnen for livet!


De ska va gott o leva....;)


Phuket

Varmt och ater varmt! Nar vi kom fram till Phuket och fatt vaskor och allt sa mots man av en massa forsaljare som vill salja resor och att man ska aka taxi sov.. Vi har bokat en rese till "James Bond Island" Men vet inte vilket datum vis ka aka an, far sen nar vi kanner for. skulle ringa en dag innan vi ville aka och sa skulle det vara fixat.

Akte taxi till Kata beach. och det fula var att taxi chaufforen stannade till pa ett stalle och sa "one moment please" Och nar han gick ut kom det tva damer och kancka paa rutan och fraga om vi hadfe bokat hotell.. Forsaljare heela tiden. Kandes jatteskont att vi redan hade bokat hotell kan jag saga. Sen kom chaufforen tillbaka. Genomtankt eller vad?

Pa vagen till Kata sag vi elefanter:)  Satt och hoppades att hotellet skulle vara battre an det i bankok.. Meb vagade in ha nagra forvantningar..

Val framme sa kommer det personal och tar vara vaskor, en annan kille halsar oss valkomna till hotellet och ber oss att satta oss ner i lobbun medans han gar till reception och kollar upp bokningen.. Hur fin och stor Lobby som helst!! :D:D  Bra forsta intryck!!! Sen kommer han med tva kalla handdukar for ansiktet och valkomstdrinkar! :D Bra bra!!

Sen nar vi betalat far vi en massa info och erbjudande och rabatt till deras spa. Sen tar han oss till varat rum.. Vaskorna skulle eskorteras strax efter! 

Dom har tva poler! allt ar sa fint! Och in i rummet..... OH MY GOD!! Vad bra det ar! :D Jatte stor sang med 6 stora kuddar:D En platt-tv framor sangen.. minibar och tilltugg finns.. Balkong riktad mot en utav polerna! AC.. Badrummet ar hur fint som helst.. badkar och dusch.. toapapper och handdukar ar vikta som en blomma eller nat.. Sen ligger det tva handukar om tvattstallet vikta som kaniner:D

Garderob och ett sakerhetskop dar vi fick programera in en kod. En liten soffa med bord. Bredvid sangen finns en master panel for alls belysning..och man staller AC:n dar.. Hur underbart som helst! Ar sa nojd:D:D

At lunch pa restaurangen (hotellets) och dom forsoker verkligen hjalpa till sa att det ska finnnas mat som emil kan ata:)   Och juste i den stora polen finns det en bar.. sa man kan simma dit och kopa dricka.. finns som stolar i vattnet:)

Sen gick vi ner och handlade skor och solglasogon.. kopte ocksa en bikini.. Lyckades pruta ner priset men det tar en stund innan man kommer in i det!

Men det ar lite jobbigt for alla "drar" i en och vill  man ska komma in till deras affar.. tittar man dit lite for lange sa kommer dom och vill att man  ska ga in..  Vissa av dem har lart sig prata svenska..?? For att det ar sa otroligt mycke svenska turiset som kommer dit.. Man ser scandinaviska flaggor lite overallt.  Vi gick pa ett stalle och skulel ata.. Dom hade dopt restaurangen till "Aftonbladet" ?? Hmm..

Pa vagen hem vart vi indragna till en kostym affar.. holl knappt pa ta oss darifran vfor forsaljaren ar sa pa. Han tog emils matt och sa att vi kunde tanka pa det.. Ja tyckte vi osh sa att vi skulle ga.. och da tog han fram sitt kvittoblock och ville ha emilks uppgifter.. vi bara : nej.. Vi kan tanka pa det och komma tillbaka imorgon isafall.. Skummisar alltsa.. verkligen lirka in en sa att man ar fast..

Men men.. Man lar sig val:)  Igar kvall var det +32 grader... Hot!! 

Over N out!!


Thailand

Bangkok

Efter 12 h flygresa anlande vi i Bangkok ca 21.30 och da var klockan egentligen 02.30 NZ tid. Sa vi beslot oss for att ta in pa ett hotell och fa lite somn.

Bokade pa flygplatsen.. 2 pers, dubbelrum,frukost, taxi till och fran flygplatsen och 1 h massage var = 2000 bath
Och det blir ju typ 500 svensla kronor eller nat.. Lat ju jattebra! Men Taxin var en gammal volvo som vi hoppa in i.
7 min tog det till hotellet och dar var det tva thailandare i hawaii skjortor som tog vaskorna.. Det var morkt ute sa det sag lite kymigt ut. Checkade in sen visa dom oss till rummet. Visa AC och varmvatten till dusch och allt. Sen sa vi typ "ok tack sa mycket" Sen stod dom kvar i rummet och stirra pa oss.. Vi bara " ar det nagonting mer??" Och dom svara inte och stod kvar.. Sen gick dom.. Skumt?

Vilade lite och ringde till far och sa att vi kommit fram. Sen blev det massage klockan 23.00 Nice:) Sen sov vi.. Rummet var inte direkt super frascht men helt ok antar jag. lite myror inne pa badrummet.

Pa morgon fick vi ett "wake up call" kl 7.30.. Vi gick for att ata frukost, helt ok frukost. det var stekta agg och rostade mackor typ.. Emil tog mina agg och jag hans mackor:) 

Nar vi satt dar sa kom det en tjej som visa sig va ifran Danmark och undra vad vi hade for planer med tanke pa demonstrationerna och sa. vi sa som det var och hon skulle ocksa forsoka ta sig till phuket!

Sen in i en taxi mot flygplatsen. Pa vagen dit sag vi militaren efter vagen. Bevapnade med K-pist. :S Oh lord tankte vi.. SKONT att vi andrade planer och flyg! Dom var pa flera stallen efter vagen, med parkerade militarbilar.  uscha..

Flyget till Phuket gick 10.50!!

Over N out!

The Final Night in New Zealand

Oj oj vad fort tiden har gatt!!!

Kan inte tro att vi ska flyga imorgon!! :S 
Har stangt vara kiwikonton och vaxlat pengar... tankte fylla i skattegrejs for att fa pengar tillbaka.. men vi maste fylla i 2 st for att dom bryter i april och vi jobba typ 2 veckor i mars och ca 3 i april!!  SEGT!

Och antagligen blir det inte en miljon i aterbaring sa vi kanske bjussar NZ pa det:P

Har aven bokat resan fran arlanda - ostersund..!!

Igar va vi pa museumet i Auckland.. Spenderade hela 4,30 timmar dar!!!  Fanns mycket intressant!

Lite historia om Maori, massa information om krigen som NZ har varit involverade i. Mycket intressant och bra gjort.  Saklart var det om vulkaner ocksa.. Man kunde ga in i ett rum som var moblerat som ett vardagsrum och kanna pa hur det kanns nar det blir ett vulkanutbrott!! Kan ju lova att vi spratt med :P

Ikvall ska vi ata ute och ma gott! Njuta av sista tiden vi har.

Vi har haft sa underbart roligt har! Och traffat underbara mannsikor som vi har haft jatteroligt med. :)



RSS 2.0