Thailand

Bangkok

Efter 12 h flygresa anlande vi i Bangkok ca 21.30 och da var klockan egentligen 02.30 NZ tid. Sa vi beslot oss for att ta in pa ett hotell och fa lite somn.

Bokade pa flygplatsen.. 2 pers, dubbelrum,frukost, taxi till och fran flygplatsen och 1 h massage var = 2000 bath
Och det blir ju typ 500 svensla kronor eller nat.. Lat ju jattebra! Men Taxin var en gammal volvo som vi hoppa in i.
7 min tog det till hotellet och dar var det tva thailandare i hawaii skjortor som tog vaskorna.. Det var morkt ute sa det sag lite kymigt ut. Checkade in sen visa dom oss till rummet. Visa AC och varmvatten till dusch och allt. Sen sa vi typ "ok tack sa mycket" Sen stod dom kvar i rummet och stirra pa oss.. Vi bara " ar det nagonting mer??" Och dom svara inte och stod kvar.. Sen gick dom.. Skumt?

Vilade lite och ringde till far och sa att vi kommit fram. Sen blev det massage klockan 23.00 Nice:) Sen sov vi.. Rummet var inte direkt super frascht men helt ok antar jag. lite myror inne pa badrummet.

Pa morgon fick vi ett "wake up call" kl 7.30.. Vi gick for att ata frukost, helt ok frukost. det var stekta agg och rostade mackor typ.. Emil tog mina agg och jag hans mackor:) 

Nar vi satt dar sa kom det en tjej som visa sig va ifran Danmark och undra vad vi hade for planer med tanke pa demonstrationerna och sa. vi sa som det var och hon skulle ocksa forsoka ta sig till phuket!

Sen in i en taxi mot flygplatsen. Pa vagen dit sag vi militaren efter vagen. Bevapnade med K-pist. :S Oh lord tankte vi.. SKONT att vi andrade planer och flyg! Dom var pa flera stallen efter vagen, med parkerade militarbilar.  uscha..

Flyget till Phuket gick 10.50!!

Over N out!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Härligt med en update.



och vad skönt att ni bestämde er för att skippa bangkok. Hua, va kymigt.



Tänkte på de att de stod kvar i hotellrummet, de förväntade sig säkert dricks. ^^



Kram

2010-05-06 @ 10:27:33
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0