Phuket

Varmt och ater varmt! Nar vi kom fram till Phuket och fatt vaskor och allt sa mots man av en massa forsaljare som vill salja resor och att man ska aka taxi sov.. Vi har bokat en rese till "James Bond Island" Men vet inte vilket datum vis ka aka an, far sen nar vi kanner for. skulle ringa en dag innan vi ville aka och sa skulle det vara fixat.

Akte taxi till Kata beach. och det fula var att taxi chaufforen stannade till pa ett stalle och sa "one moment please" Och nar han gick ut kom det tva damer och kancka paa rutan och fraga om vi hadfe bokat hotell.. Forsaljare heela tiden. Kandes jatteskont att vi redan hade bokat hotell kan jag saga. Sen kom chaufforen tillbaka. Genomtankt eller vad?

Pa vagen till Kata sag vi elefanter:)  Satt och hoppades att hotellet skulle vara battre an det i bankok.. Meb vagade in ha nagra forvantningar..

Val framme sa kommer det personal och tar vara vaskor, en annan kille halsar oss valkomna till hotellet och ber oss att satta oss ner i lobbun medans han gar till reception och kollar upp bokningen.. Hur fin och stor Lobby som helst!! :D:D  Bra forsta intryck!!! Sen kommer han med tva kalla handdukar for ansiktet och valkomstdrinkar! :D Bra bra!!

Sen nar vi betalat far vi en massa info och erbjudande och rabatt till deras spa. Sen tar han oss till varat rum.. Vaskorna skulle eskorteras strax efter! 

Dom har tva poler! allt ar sa fint! Och in i rummet..... OH MY GOD!! Vad bra det ar! :D Jatte stor sang med 6 stora kuddar:D En platt-tv framor sangen.. minibar och tilltugg finns.. Balkong riktad mot en utav polerna! AC.. Badrummet ar hur fint som helst.. badkar och dusch.. toapapper och handdukar ar vikta som en blomma eller nat.. Sen ligger det tva handukar om tvattstallet vikta som kaniner:D

Garderob och ett sakerhetskop dar vi fick programera in en kod. En liten soffa med bord. Bredvid sangen finns en master panel for alls belysning..och man staller AC:n dar.. Hur underbart som helst! Ar sa nojd:D:D

At lunch pa restaurangen (hotellets) och dom forsoker verkligen hjalpa till sa att det ska finnnas mat som emil kan ata:)   Och juste i den stora polen finns det en bar.. sa man kan simma dit och kopa dricka.. finns som stolar i vattnet:)

Sen gick vi ner och handlade skor och solglasogon.. kopte ocksa en bikini.. Lyckades pruta ner priset men det tar en stund innan man kommer in i det!

Men det ar lite jobbigt for alla "drar" i en och vill  man ska komma in till deras affar.. tittar man dit lite for lange sa kommer dom och vill att man  ska ga in..  Vissa av dem har lart sig prata svenska..?? For att det ar sa otroligt mycke svenska turiset som kommer dit.. Man ser scandinaviska flaggor lite overallt.  Vi gick pa ett stalle och skulel ata.. Dom hade dopt restaurangen till "Aftonbladet" ?? Hmm..

Pa vagen hem vart vi indragna till en kostym affar.. holl knappt pa ta oss darifran vfor forsaljaren ar sa pa. Han tog emils matt och sa att vi kunde tanka pa det.. Ja tyckte vi osh sa att vi skulle ga.. och da tog han fram sitt kvittoblock och ville ha emilks uppgifter.. vi bara : nej.. Vi kan tanka pa det och komma tillbaka imorgon isafall.. Skummisar alltsa.. verkligen lirka in en sa att man ar fast..

Men men.. Man lar sig val:)  Igar kvall var det +32 grader... Hot!! 

Over N out!!


Kommentarer
Postat av: Sandra

Men åååååhh... Verkar inte alls undebart! =) Inte ett dugg avis här hemma, där vi har snö/regn och hagelskurar om vart annat.

Hotellet verkar fantastiskt. Va härligt att ni fick de så bra.



TAKE LOTS OF PICS!! Hotellet, rummet.. Everything.. :)



Haha fan va jobbigt me alla försäljare. Gäller att vara tydlig där, annars ere kört. "NEJ" och inte "Njaee" ^^



Ska ni besöka håkans bar då? xD



Kramar i massor från oss.

2010-05-06 @ 10:39:08
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: Jenniiiiie

va roligt att läsa det här inlägget hjärtat! verkar lika nöjd över stället som jag var, skönt att se så jag inte lurat er till nått ni inte gillar :) Underbart, jag är väldigt avundsjuk, njut åt mig också <3 <3

2010-05-08 @ 00:20:15
URL: http://jenniesefastsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0